O nas

V naši optiki se lahko naročite na Optometrističen pregled, ki zajema celotno preverjanje dioptrije za korekcijska očala in kontaktne leče. V ponudbi imamo široko paleto korekcijskih in sončnih očal različnih proizvajalcev, pri izbiri le teh pa vam pomagamo s strokovnimi nasveti. Sodelujemo tudi z vsemi boljšimi svetovno znanimi proizvajalci optičnih stekel.

Ustanoviteljica Optike Lah, Katja Lah je leta 1968 končala srednjo Vegovo šolo z nazivom inštrumentalni optik. Leta 1970 pa se je posvetila predvsem očalni optiki. 

Z letom 1980 je optika LAH imela prvotno sedež na Šišenski ulici. V letu 1988 je sledila selitev v Šentvid nad Ljubljano, ko se je Katji pridružil še soprog Matjaž Lah - mojster očesne optike. 

Leta 2000  smo optiko razširili tako prostorsko kot s ponudbo. Nudimo celovite očesne preglede ter vam pomagamo pri izbiri želenih izdelkov – korekcijska očala, sončna očala, kontaktne leče, povečevalna stekla,… 

Po letu 2001, pa prične z delom v optiki hči Tina Lah Nolimal, ki je končala študij kadrovskega managementa na Univerzi v Mariboru leta 1997, nato še študij Optometrije na univerzi Ulster leta 2000, v letu 2015 pa dodala še magisterij znanosti iz področja klinične vidne znanosti. 

Smo optika, v kateri znanje veliko pomeni.  

Danes Optiko Lah vodi direktorica mag. Tina Lah Nolimal, strokovnost na področju optike dopolnjuje  g. Matjaž Lah, in  vam tako lahko pomagata  z  vrsto strokovnih nasvetov, ki dotičejo težave vida. Pomembna nam je komunikacija s strankami, katerim se potrudimo celovito posvetiti in pomagati rešiti težave. Sodelujemo s specialisti oftalmologi in vas v primeru ugotovljenega bolezenskega stanja na vaših očeh, napoti k primernim specialistom.